Productie 2013

Tel oŽt diŽn winst.

Toneelvereniging Sint Laurentius is het 79ste toneelseizoen onlangs weer van start gegaan met repetities voor de toneelproductie 2013. Onder regie van de nieuwe regisseuse Trijntje Rompen uit Munstergeleen gaat de toneelvereniging in november weer de planken op met het stuk Tel oŽt diŽn winst (Funny Money), een klucht geschreven door Ray Cooney, de internationaal vermaarde meester van de bulderlach.

 

Harry Vermeulen is een brave kantoormedewerker. Dag in dag uit reist hij met het openbaar vervoer op en neer naar zijn werk. Zijn enige gezelschap is dan altijd zijn attachť koffertje met daarin standaard de door zijn vrouw gesmeerde boterham met ham en tomaat. Op zijn verjaardag ontdekt hij onderweg naar huis dat zijn attachť koffertje is verwisseld. Geen boterham met ham en tomaat, maar miljoenen euro’s! Wanneer de eigenaar van het verwisselde koffertje dood uit de Maas wordt gevist, ontwikkelt zich een komische avond met persoonsverwisselingen, overwachte wendingen en onduidelijke reisbestemmingen...

 

Het stuk wordt op de planken gebracht door de spelers; Petra Damoiseaux, Dave van Dinther, Siem van Dinther, Jef Henskens, Ellie Muitjens, Yvonne Scheeren, Julian Vankan en Marc Velmers.

 

Ook dit jaar zijn er weer vier uitvoeringen en vindt de matineevoorstelling – net als vorig jaar – plaats op de laatste zondag. De vier uitvoeringen vinden als vanouds plaats in cultureel centrum De Borenburg (Furenthela 16 te Voerendaal) op zaterdag 23 november (premiŤre), zondag 24 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december (matinee).

 

De matineevoorstelling begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 5,00 entree. Kaarten kunt u in de voorverkoop verkrijgen bij Het Kaeshuys & De Lekkernij, Furenthela 14 te Voerendaal of via www.sint-laurentius.com en info@sint-laurentius.com