Ginne seks in Voelender

Toneelvereniging Sint Laurentius uit Voerendaal zal op zaterdag 25 en zondag 26 november a.s., zaterdag 2 en zondag 3 december a.s. weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg in Voerendaal. Dit jaar met de klucht in 2 bedrijven; ‘Ginne seks in Voelender’ (No seks please -We’re British), van de Engelse auteurs Anthony Marriott & Alistair Foot en in het dialect bewerkt door Quincy Grootjans, die ook deze keer weer bij Sint Laurentius de regie voor zijn rekening neemt.

Het pas getrouwde stel Pascal en Inge Hofman woont in een luxe appartement boven een grote bankketen. Omdat Pascal daar filiaalmanager is, mogen ze het appartement tegen een lage prijs huren, met de voorwaarde dat hij een keurig leven leidt dat representatief is voor zijn functie. Dat gaat fout op het moment dat Inge besluit een lading glaswerk uit Zweden te bestellen, om dit vanuit huis te gaan verkopen. Plotseling worden er in groten getale pakketten bezorgd bij het stel. Niet gevuld met glaswerk, maar met, drugs, foto’s en speeltjes van de categorie 18 plus en weinig om het lijf hebbend. Het wordt nog ingewikkelder op het moment dat de snobistische moeder van Pascal twee weken komt logeren en nota bene op date gaat met de grote baas van de bank. Als ook nog de politie, een extravagante dame en een bankcontroleur op bezoek komen en een niet al te snuggere bankmedewerker het stel probeert te helpen om ‘die spullen’ ongezien te laten verdwijnen of te verbergen…….zijn de gevolgen niet meer te overzien.

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Siem van Dinther, Tom Evers, Rob Janssen, Yvonne Scheeren, Esther Vankan en 4 debutanten: Jessey Boumans, Marieke Boumans, Ruud Braun en Erik Smeets.

De matineevoorstelling op zondag 3 december a.s. begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,00 en kinderen tot 14 jaar betalen slechts € 8,00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dolce Vita Voerendaal, Furenthela 14 (tegen contante, gepaste betaling), of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. besteld, is uw reservering pas definitief wanneer u deze heeft betaald. U kunt de kaarten betalen op rekeningnummer NL51 RABO 0125 9152 25 ten name van Toneelvereniging Sint Laurentius o.v.v. naam, datum voorstelling en het aantal kaarten.