Doebel Op

Op zaterdag 22, zondag 23, zaterdag 29 en zondag 30 november zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Doebel Op’, geschreven door Jon van Eerd.

Het stuk wordt op de planken gebracht door Dave van Dinther, Siem van Dinther, Ellie Muitjens, Yvonne Scheeren, Julian Vankan en Manon Vos. De regie is ook dit jaar weer in handen van Trijntje Rompen.

De louche en doortrapte plastisch chirurg Hendrik Schoenmakers steelt in Zwitserland een gloednieuw wondermiddel dat hij wilt gebruiken in zijn Voerendaalse schoonheidskliniek, die hij samen runt met de megalomane directrice Valerie Kreukwijk. Ondanks dat het middel nog niet voldoende is getest, probeert Hendrik het toch alvast uit op een cliënte. Dat heeft desastreuze gevolgen: de dame in kwestie overlijdt. Paniek alom en dus wordt besloten om de schuld af te wentelen op Harry, de zeer naïeve en ietwat domme tweelingbroer van Hendrik. Door het plotseling opduiken van een politieagent, een freelance journaliste en de bemoeienissen van een medewerker van de kliniek is het echter de vraag of de bedachte oplossing voldoende is om alle schimmige praktijken te verdoezelen en de naam van de kliniek definitief op de kaart te zetten...

De matineevoorstelling op 30 november begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 5,00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.