Mienne leeve hiëmel

Op zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 november zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Mienne leeve hiëmel, een door Wim Kierkels bewerkte, hilarische zwarte komedie van de Belgische auteur Benny Baudewyns.

Het verhaal van deze klucht begint wanneer in het mortuarium van begrafenisondernemer Kerkhofs achtereenvolgens een dode man en vrouw worden binnengebracht. Het blijkt echter dat de lijken kunnen bewegen, spreken én rondwandelen, zonder dat ook maar één levende ziel daar iets van merkt. Al snel doen de lijken een aantal verrassende ontdekkingen, waarbij de rol van hun families nogal dubieus blijkt te zijn. Is hun dood uiteindelijk wel zo onschuldig als deze in eerste instantie leek te zijn…?

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Dave van Dinther, Siem van Dinther, Yvonne Scheeren. Marcel Soomers, Julian Vankan en Manon Vos. Tiny Coenen en Maureen Scheepers maken hun debuut bij Sint Laurentius. De regie is ook dit jaar weer in handen van Trijntje Rompen.

De matineevoorstelling op 27 november begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 8,00 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 5,00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..