Allegaasj op de etaasj

Op zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Allegaasj op de etaasj’ (No room for love), van de Engelse auteurs Anthony Marriott en Bob Grant.

De klucht begint wanneer dokter Heuvelmans arriveert in een enigszins verouderd hotel in Voerendaal, in de hoop een gezellig maar discreet onderonsje te hebben met zijn aantrekkelijke assistente. Ongelukkigerwijs bezoekt het orkest waar zijn vrouw harp speelt, ook het hotel. Dat zorgt er voor dat dokter Heuvelmans zijn voorwendsel van een golftoernooi moeilijk kan blijven volhouden. Samen met de ronduit slechte toewijzing van hotelkamers, leidt dit tot een hectisch verblijf voor dokter Heuvelmans en zijn vrouw, zijn assistente, een pasgetrouwd stel, een muzikante en haar alcoholistische zus. Hun ontmoetingen in de bruidssuite en andere hotelkamers resulteren in een dolle verwarring van persoonsverwisselingen, heftige confrontaties en misverstanden. Het geheel wordt nog gecompliceerder gemaakt door een door luchtverfrisser geobsedeerde hoteldirecteur, een strijdlustige hotelbediende en verschillende muziekinstrumenten.

Het stuk wordt op de planken gebracht door Tiny Coenen, Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Maureen Scheepers, Yvonne Scheeren en Raymond Severens. Quincy Grootjans en Rob Janssen maken hun debuut bij Sint Laurentius. De regie is dit jaar voor de eerste keer in handen van Erik Derikx.

Wegens omstandigheden is er dit jaar géén matineevoorstelling, alle uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 8,00 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 5,00. Kaarten zijn vanaf 1 november in de voorverkoop te koop bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of nu reeds te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..