’T liëk heij geliëk

Op zaterdag 24 november, zondag 25 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ’T liëk heij geliëk’ (Out of Order), van de Engelse auteur Ray Cooney.

De wethouder van Gemeente Voerendaal, Hub van Heumen, heeft een avontuurtje georganiseerd met José Knibbeler, de secretaresse van de oppositiepartij. De avond wordt echter wreed verstoord als blijkt dat er een lijk in de vensterbank van hun hotelkamer ligt. Hoewel het lijk uiteindelijk niet helemaal dood blijkt te zijn, wordt de situatie er niet beter op als de man van José de ingehuurde privédetective, die de slippertjes van zijn vrouw aan het controleren is, gaat zoeken. De gemeentesecretaris wordt opgeroepen om alles te regelen, maar zijn onhandigheden maken het probleem alleen maar groter. Terwijl de hotelmanager de goede naam van het hotel probeert te beschermen is de piccolo de enige die werkelijk de avond van zijn leven heeft, omdat hij regelmatig op forse fooien wordt getrakteerd. Mevrouw Van Heumen en wijkverpleegster Starmans maken de illusie, dat er iets vreemds aan de hand is, compleet.

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Siem van Dinther, Rob Janssen, Yvonne Scheeren en Raymond Severens. Tom Evers, Wendy Kikken en Esther Vankan maken hun debuut bij Sint Laurentius. De regie is ook dit jaar weer in handen van Erik Derikx.

De matineevoorstelling op 2 december begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 8,50 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 6,00. Kaarten zijn vanaf november in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..