Doe erme papa

Op zaterdag 23 november, zondag 24 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Doe erme papa’ (It Runs in the Family), van de Engelse auteur Ray Cooney.

Dr. Harrie de Waever staat op het punt een toespraak te houden op een conferentie voor neurologen in het Zuyderland Ziekenhuis, waar het een drukte van belang is. Niet alleen de medische conferentie gaat beginnen, ook de repetities voor de jaarlijkse kerstuitvoering voor patiënten zijn in volle gang. Iedereen loopt, al dan niet noodzakelijk, in en uit. Dit tot grote ergernis van Dr. Harrie de Waever, die zich in deze hectiek probeert te concentreren op zijn speech voor de conferentie, waar voor hem heel veel op het spel staat. Dan verschijnt plotseling Suus ten tonele, een ex-verpleegster die in het verleden nogal gerollebold heeft met de toen nog jonge artsen en van de ene op de andere dag plotseling was vertrokken uit het ziekenhuis. De grote vraag was toen: waarom?!

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Siem van Dinther, Tom Evers, Rob Janssen, Wendy Kikken, Yvonne Scheeren, Raymond Severens. Esther Vankan en Julian Vankan. De regie is ook dit jaar weer in handen van Erik Derikx.

De matineevoorstelling op 1 december begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 9,00 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 6,00. Kaarten zijn vanaf november in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of nu reeds te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..