Taxi Taxi

Na een jaar van gedwongen afwezigheid zal toneelvereniging Sint Laurentius op zaterdag 20, zondag 21, zaterdag 27 en zondag 28 november weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Taxi Taxi’ (Run for your wife), van de Engelse auteur Ray Cooney.

In deze knotsgekke komedie staat taxichauffeur John Smeets centraal. Hij leidt al jaren een succesvol, maar vermoeiend dubbelleven. Na een klein ongelukje dreigt zijn geheim aan het licht te komen. Samen met zijn bemoeizieke buurman Staf Appels komt John in een wespennest terecht van twee nieuwsgierige politieinspecteurs, twee steeds meer geïrriteerde vrouwen, de pers en een flamboyante bovenbuurman die om de haverklap binnenvalt!

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Dave van Dinther, Siem van Dinther, Rob Janssen, Wendy Kikken, Yvonne Scheeren, Raymond Severens en Esther Vankan. De regie is deze keer in handen van Nicole Schurgers.

De matineevoorstelling op zondag 28 november begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,00 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 7,50. Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf 19 oktober verkrijgbaar bij Het Kaeshuys Eet & Kadowinkel (Furenthela 14 te Voerendaal) of nu reeds te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..