Sjmakelik, sjuinsmarsjeerders

Na twee jaar van gedwongen afwezigheid zal toneelvereniging Sint Laurentius op zaterdag 26 november, zondag 27 november, zaterdag 3 december en zondag 4 december weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ‘Sjmakelik, sjuinsmarsjeerders’ (Don’t dress for dinner), van de Engelse auteur Marc Camoletti.

Je hebt thuis een romantisch weekend gepland met je maîtresse, omdat je vrouw op bezoek gaat bij haar moeder. Je huurt zelfs een cateringbedrijf in voor culinair genot. Als alibi heb je je beste vriend uitgenodigd, die je vooralsnog in het ongewisse laat van je plannen. Wat je niet weet, is dat je vrouw een geheime relatie heeft met je beste vriend. Als ze verneemt dat hij op bezoek komt, gaat het weekend naar haar moeder plotseling niet meer door en blijft ze thuis. Dan is goede raad duur en wordt je beste vriend, met tegenzin, in het complot betrokken om de zaak te redden. Dit alles zorgt voor de nodige hectiek en hilarische verwikkelingen, waarbij de sjuinsmarsjeerders alles in het werk moeten stellen om zich uit de malaise te redden. Of dat lukt, kunt u zien tijdens de uitvoeringen van ‘Sjmakelik, sjuinsmarsjeerders’

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Siem van Dinther, Rob Janssen, Wendy Kikken, Yvonne Scheeren, Raymond Severens en Esther Vankan. De regie is deze keer in handen van Quincy Grootjans.

De matineevoorstelling op zondag 4 december begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 11,00 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 7,50. Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf 1 november verkrijgbaar bij Dolce Vita (voorheen Het Kaeshuys) in Voerendaal, of nu reeds te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reeds betaalde kaarten van de in 2021 geannuleerde uitvoeringen van ‘Taxi Taxi’ kunt u bij het voorverkoopadres inleveren en omruilen tegen kaarten van ‘Sjmakelik, sjuinsmarsjeerders’.